sau peripetiile unei studente la Stiinte Politice

sâmbătă, 20 septembrie 2008

din alt subsol

franturi de melodii rostogolite in mintea mea se deruleaza, intreaga mea constiinta e compusa din imagini ca un film nedevelopat,negru si gri,plin de praf.Doi fluturi ma privesc de pe perete. Ma patrunde raceala lor ca si cum as ingheta. sunete uitate revin in viata mea ca niste vechi prieteni uitati de timp.Chiar imi place muzica asta!

Exista anumite cantece pe care nu le voi putea uita niciodata pentru ca mi-au marcat o etapa din viata! putina lume intelege ce simt acum, mai exista decat o mana de oameni in care am incredere deplina. Prea putini au stiut sa ma inteleaga la momentul potrivit dar i-am tinut aproape…cand voi invata sa-i inteleg pe ei atunci voi putea spune ca am prieteni adevarati, oameni pe care-i pretuiesc si la care tin cateodata mai mult ca la mine.

Azi ploaia de afara ma face sa-mi fie frig..e asa o tristete in aer. Dezgustator! Nu sunt deloc vesela pe vremea asta..de fapt..ce motiv as avea?:D
Am de invatat dar nu-mi gasesc caietul,poate sa mai astepte! E intuneric in camera,mi-e sila sa aprind lumina. Ascult Vama Veche pentru ca imi era dor. As vrea sa dorm pentru ca vremea asta numai de somn e buna. Am atatea de facut si eu vreau sa dorm! Ce tampenie sa n-ai ce face sambata…simt miros de toamna din nou,se apropie frigul.

Niciun comentariu: